Min Bakgrund

Arbetat som kbt-terapeut sedan 2011. Jag har Steg 1  ( 1,5 år studier)

och

Steg 2 ( legitimerad psykoterapeut 3 års utbildning). 

Samt är legitimerad sjuksköterska.

Jag har min Privatmottagning på Spadegatan 17 i Varberg. 

Är egenföretagare med olika konsultuppdrag

 

Jag har arbetat med omvårdnad under hela mitt yrkesverksamma liv.  Jag är utbildad sjuksköterska och har arbetat inom flera olika områden. Mest inom kirurgi och operation men även akutsjukvård. Har även en utbildning som ögonsjuksköterska. Har gått ledarskapsutbildningar och är intresserad av organisation och förebyggande arbete. I min förra anställning på Falkenbergs företagshälsovård fick jag utveckla och hjälpa olika arbetsplatser när det uppkommer både organisatoriska problem och individuella problem. Men även förebyggande arbete är en stor del i min vardag, som exempel utbildning i stresshantering. Idag ökar den psykiska ohälsan i befolkningen och jag kan hjälpa er att förebygga, se tecknen på exempelvis utmattningssyndrom och genom KBT terapi stötta vid läkningen och använda de evidensgrundade modeller som finns. Har även arbetat med konflikthantering samt ledar/chefsstöd.

I mitt dagliga arbete så är individsamtalen den största delen som jag arbetar med. Att genom KBT psykoterapi kunna hjälpa en individ att öka sitt välbefinnande och läka ut sin psykiska ohälsa är mitt stora mål som jag brinner för. 

Jag har trivts bra på alla mina arbetsplatser och framförallt har jag fokus på mötet med min medmänniska. Känslan av att kunna hjälpa, stötta och förmedla trygghet är mycket viktig för mig. Med mina tidigare erfarenheter och kunskap i KBT arbetar jag nu med helhetstänk där ökad livskvalitet är i fokus.